Monday, January 12, 2009

Στιγμιότυπα από τους Αγώνες Στη Βασιλίτσα (10 και 11/1/2009)

Στους τελευτάιους αγώνες έκανε δειλά-δειλά την παρθενική της εμφάνισή η μπότα "αλβανικό μέτωπο" και έκλεψε πολλές καρδιές....Δυστυχώς όμως τη ματιάσανε με αποτέλεσμα να "πάθει λάστιχο" στην πρώτη ανάβαση. Την περιμένουμε ξανά ανανεωμένη σε βελτιωμένη αεροδυναμική έκδοση. Συγχαρητήρια στον τολμηρό σχεδιαστή που λάνσαρε ένα τόσο εμνευσμένο μοντέλο !



Εδώ βλέπετε ένα τεχνικό πέρασμα ο επιτήδειος εμπνευστής του οποίου καταζητείται! Καλά τι κλίση είναι αυτή...και τι κενά στα σκαλοπάτια....; Ήταν κατά κοινή ομολογία το πιο επικίνδυνο σημείο του αγώνα....Παραλίγο να έχουμε απώλειες. Σας παρακαλούμε να προσέχετε τους αθλητές....είναι και είδος προς εξαφάνιση.



Το κρύο ήταν τσουχτερο τη δεύτερη μέρα των αγώνων. Οι απόψεις για την ακριβή τιμή της θερμοκρασίας διίστανται...Κάποιοι μίλησαν και για -21 στην κορυφή...Πάντως και στη βάση οι κλιματολογικές συνθήκες ήταν τσουχτερές και αποτυπώνονται εδώ καθαρά στην έκφραση του Τ.Ε. την ώρα που πάει να στήσει τον τερματισμό.



Ευτυχώς οι Θεσσαλονικείς που οργάνωσαν και τον αγώνα είχανε προβλέψει να μας ταίσουνε καλά για να αντέξουμε...Τι ψήστες....τι ζαχαροπλάστες...Τα πάντα όλα!


No comments: